Fitness Voigt & het Corona Virus

Voor updates en meer informatie:
https://www.facebook.com/Fitness-Voigt-110504529031055/

Voor Videos:
Ons Youtube kanaal


Tiel, vrijdag 14 januari 2022

Beste leden, 

Goed nieuws!
Fitness Voigt is vanaf zaterdag 15 januari weer volledig geopend! Ook de groepslessen mogen weer!

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag: 08:00 tot 22:00 uur (ook tussen 12:00 en 14:00 uur).
Zaterdag en zondag: 08:00 tot 14:00 uur.

Kinderopvang
Mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 11:00 uur.

Groepslesrooster vanaf zaterdag 15 januari
Let op: de Club Power van zaterdag 15 januari kan nog niet gegeven worden in verband met het uitgeleende materiaal dat nog terug moet komen. Heb jij materiaal van ons geleend? Dan verzoeken wij je dit op zaterdag 15 januari tussen 08:00 en uiterlijk 14:00 uur weer terug te brengen, zodat we zondag 16 januari de les Club Power weer kunnen geven.

De les Booty door Elise wordt vanaf maandag 24 januari gegeven.

Wij zijn enthousiast en we vinden het fantastisch jullie weer te gaan zien. Tot snel!

Team Voigt.


Tiel, 21 december 2021

Beste leden,

Sporten met een medische indicatie
We hebben hiervoor van de gemeente Tiel voorlopige goedkeuring gekregen.
Daardoor worden leden met een medische indicatie in de gelegenheid gesteld om de voor hun essentiële training te kunnen blijven uitvoeren.

Er is overeenstemming over de volgende mogelijkheden.
maandag, donderdag en zaterdag van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Wel heeft de gemeente de voorwaarde gesteld dat de medische indicatie controleerbaar moet zijn.
Natuurlijk hoeft deze door ons niet inhoudelijk gecontroleerd te worden, maar Je moet deze indicatie wel ten alle tijden kunnen tonen! Dus gelieve vooraf even tonen aan de balie.

De gemeente heeft aanstaande donderdag een intern overleg. Daarna horen wij of deze regeling tijdens de gehele lockdown mag blijven of dat het overleg een andere uitkomst oplevert.

Openingstijden na de lockdown
Na de lockdown gaan we permanent de volgende ruimere openingstijden aanbieden.
Maandag tot en met vrijdag: 08:00 tot 22:00
Zaterdag en zondag: 08:00 tot 14:00 uur.
Kinderopvang blijft op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 uur tot 11:00 uur.

Nieuwe les
In de eerste maand van het nieuwe jaar starten we met een nieuwe les Booty-Training.
Een vroege les op maandag- en zaterdagochtend om 8:00 uur welke gegeven zullen worden door Elise.

Wij wensen jou ondanks alles, goede en fijne feestdagen!
Laten we er met zijn allen een geweldig sportief & gezond 2022 van maken!

Team Voigt


Tiel, 20 december 2021

Beste leden,

Lockdown
Wie had dit nog verwacht, nogmaals in lockdown. De overheid geeft aan deze maatregel te nemen uit voorzorg voor de Omikron variant. Wanneer de geluiden over deze variant positief uitpakken en blijkt dat deze variant wel besmettelijker is, maar tevens een minder ziekmakend karakter heeft, dan komt het OMT eerder met aangepaste adviezen. Wij gaan er op dit moment vanuit dat we jullie op 14 januari weer mogen ontvangen.

Hoopgevend
Volgens Hugo Tempelman, een Nederlandse arts, al lange tijd werkzaam in Zuid-Afrika is de Omikron variant al vanaf begin november in Zuid-Afrika aanwezig. Deze arts geeft aan dat de Omikron wel besmettelijker is, maar ook heel duidelijk minder ziekmakend. Laten we hopen dat deze ontwikkeling zich ook vertaald naar Nederland.  

Online lessen.
We hebben voor jullie de clubpower lessen 72 en 73 online gezet. Deze staan op onze website. Wanneer je bent ingelogd vindt je de lessen in het menu onder inschrijvingen. Mocht je nog geen inlogcode hebben, dan kun je deze met gebruik van het pasnummer dat achterop je ledenpas staat op onze website aanmaken. Binnenkort gaan we ook een Yin-les opnemen welke op dezelfde manier te vinden zal zijn.

Uitlenen van materialen
Wij hebben besloten om tijdens de lockdown de clubpower materialen ter beschikking te stellen. Degene die niet beschikken over eigen materialen kunnen een mail sturen naar info@fitnessvoigt.nl 

De volgende ophaalmomenten zijn mogelijk: Donderdag de 23e 10:00 uur tot 12:00 uur en maandag de 27e van 18:30 tot 20:00 uur. Laat even weten wat je graag zou willen lenen en wanneer je het op zou willen halen. We hebben een beperkte hoeveelheid ter beschikking.

Sporten met een medische indicatie
We zijn in afwachting van een reactie van de gemeente. We zouden deze mogelijkheid graag een aantal uren per week willen aanbieden. Zodra we hier meer over te vertellen hebben, dan laten we dat weten via de mail.

Openingstijden na de lockdown
Na de lockdown gaan we permanent de volgende ruimere openingstijden aanbieden.
Maandag tot en met vrijdag: 08:00 tot 22:00
Zaterdag en zondag: 08:00 tot 14:00 uur.
Kinderopvang blijft op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 uur tot 11:00 uur.

Nieuwe les
In de eerste maand van het nieuwe jaar starten we met een nieuwe les Booty-Training. Een vroege les op maandag- en zaterdagochtend om 8:00 uur welke gegeven zullen worden door Elise.

Wij wensen jou ondanks alles, goede en fijne feestdagen!
Laten we er met zijn allen een geweldig sportief & gezond 2022 van maken!

Team Voigt


Tiel, 14 december 2021

Beste leden,

Aangezien deze gedeeltelijke lockdown is verlengd zullen wij tijdens deze periode op iedere werkdag om 07.00 uur onze deuren openen. Wij hopen dat hierdoor iedereen een sportmoment kan vinden.

Openingstijden tot einde van deze gedeeltelijke lockdown
Maandag tot en met vrijdag: 07:00 tot 17:00 uur & zaterdag en zondag: 08:30 tot 17:00 uur.
Tussen 12:00 uur en 14:00 uur blijven we ook geopend. Kinderopvang blijft op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 uur tot 11:00 uur.

Openingstijden feestdagen
Op 1e Kerstdag zijn we gesloten en op 2e Kerstdag zijn we geopend van 07:00 uur tot 14:00 uur met de lessen die we tot 14:00 uur aanbieden op de zondag, zie onderstaande groepslesrooster. Op nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Groepslesrooster tot einde van deze gedeeltelijke lockdown

Inschrijven voor deze lessen kan via onze website of via onze app. Gelieve niet voor twee lessen achter elkaar reserveren! Wanneer je een les hebt gevolgd en er is op dat moment nog ruimte, kun je blijven voor een extra les. Dit is zodat iedereen lessen kan blijven volgen!

Ruimere openingstijden
Wij kunnen je er alvast over informeren dat wij na deze gedeeltelijke lockdown! onderstaande ruimere openingstijden zullen hanteren.

Maandag tot en met vrijdag: 08:00 tot 22:00 uur en tussen 12:00 uur en 14:00 uur blijven we ook open & zaterdag en zondag: 08:00 tot 14:00 uur. Onze kinderopvang blijft op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 uur tot 11:00 uur.

Verhoging prijzen abonnementen
Vanaf 1 januari 2022 zullen de prijzen van de abonnementen gemiddeld met 3% verhoogd worden.

Wij wensen jou goede, fijne feestdagen! Op naar een geweldig sportief & gezond 2022!
Team Voigt


Tiel, 28 november 2021

Beste leden,

De nieuwe richtlijnen zijn bekend en daarover willen wij jullie informeren via deze nieuwsbrief.

Vanaf vandaag, zondag 28 november zijn wij in ieder geval voor de aankomende drie weken iedere dag geopend van 08:30 tot 17:00 uur, inclusief zaterdag & zondag. Dus we zijn ook geopend tussen 12:00 en 14:00 uur. Kinderopvang blijft op maandag, woensdag & vrijdag van 09:00 en 11:00 uur.

Vanaf woensdag 1 december geldt onderstaand groepslesrooster. Inschrijven kan via onze website of via onze Fitness Voigt app. Ons verzoek: liever niet voor twee lessen achter elkaar reserveren. Wanneer je een les hebt gevolgd en er is op dat moment nog ruimte, kun je blijven voor een extra les. We willen namelijk graag voor iedereen de mogelijkheid bieden om groepslessen te kunnen volgen.

Binnen de groepslessen wordt gesport op ruim 1,5 meter afstand van elkaar. Alle ruimtes binnen onze sportschool zijn voorzien van een optimaal luchtverversingssysteem dat zes keer per uur de lucht ververst.

1,5 meter afstand houden is bij trainingen niet verplicht, dit geldt wel voor de horeca. Bij verplaatsing binnen de horeca is in principe een mondkapje verplicht. Wij vragen iedereen om gezond verstand te gebruiken en eigen verantwoordelijkheid te nemen.


Ook als je gevaccineerd bent!

Sportieve groet, Team Voigt


Tiel, 7 september 2021

Beste leden,

We hopen dat jullie allemaal een fijne zomer hebben gehad en dat de jullie weer klaar zijn voor een nieuw sportseizoen.

Fitness Voigt is inmiddels weer als normaal geopend en wij zijn dan ook blij dat velen van jullie het sporten weer hebben opgepakt.
Naast vele trouwe leden hebben wij inmiddels ook een flink aantal nieuwe leden mogen verwelkomen.
Natuurlijk hopen wij alle andere sporters ook snel weer terug te zien.

Veilig sporten door goede ventilatie bij Fitness Voigt

Bij Fitness Voigt is er al vele jaren een goed ventilatiesysteem aanwezig. We willen graag benadrukken dat je in onze sportschool, in een veilige, gezonde en goed gecontroleerde omgeving kunt sporten. Alle sportruimtes worden 6 x per uur ververst (de optimale luchtverversing voor een sportruimte is ongeveer 4 x per uur). Alle aerosolen worden op deze manier volledig afgevoerd.
Daarnaast wordt er natuurlijk rekening gehouden met de 1,5 meter.

Fitness/cardio
Van maandag tot en met vrijdag zij we open tussen 09.00 - 12.00 uur en van 14.00 – 22.00 uur.
Op zaterdag en zondag van 09.00 – 12.00 uur.

Kinderopvang
Op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend is er tussen 09.00 en 11.00 uur kinderopvang mogelijk.

Groepslessen
Alle lessen worden volgens het normale rooster gegeven. Wel hebben wij de zaal zo ingedeeld dat er met ruim 1,5 meter afstand van elkaar gesport kan worden.
Verder heeft Fitness Voigt nieuwe Club-power materialen aangeschaft.
Op 19 september zullen Jannie en Wilma voor de Club-power gezamenlijk een techniekles verzorgen.

Corona herstel programma
Binnen Fitness Voigt is de kennis aanwezig om op een verantwoorde wijze in de fitness te werken aan herstel na Corona. Verder heeft Jannie bijscholing gehad om mensen na Corona binnen de Pilates te begeleiden.

Fitness Voigt groepslesrooster vanaf 30 augustus 2021

www.fitnessvoigt.nl – Hogestraat 50 Tiel – 0344 61 22 23

Hopelijk tot snel,

Team Voigt & familie Voigt.


Tiel, 18 juni 2021

Beste leden,

Wij zijn zeer verheugd om jullie positief nieuws te kunnen brengen.

Er zijn geen verdere besmettingen bij ons gemeld. We kunnen er dus van uitgaan dat het bij enkele besmettingen is gebleven.

Aanstaande maandag 21 juni kan Fitness Voigt weer veilig de deuren openen.

Een paar extra maatregelen om herhaling te voorkomen;

 • Wanneer je een Corona besmetting hebt doorlopen en je mag weer uit quarantaine vragen wij jou om nog 5 dagen extra de sportschool niet te bezoeken, omdat er dan nog een kleine kans op besmetting bestaat.
 • Bij besmetting van één of meerdere huisgenoten moet je van de GGD 5 dagen in quarantaine. Hierna is het niet de bedoeling om je dan onder risicogroepen te begeven. We willen je dan ook vragen om ook in dit geval 5 dagen extra de sportschool niet te bezoeken.
 • Als tijdens de quarantaine nog een andere huisgenoot besmet raakt start volgens de GGD de quarantaine opnieuw.
 • Maatregelen gelden natuurlijk ook als je op een andere manier met iemand met Corona in aanraking bent geweest.
 • Ook mensen met hooikoorts vragen wij om een zelftest te doen en hiermee uit te sluiten dat ze misschien toch Corona hebben.

Martijn is volledig hersteld en heeft deze maatregelen ook in acht genomen. Hij zal vanaf maandag weer op de sportschool te zien zijn.

Graag willen wij ook iedereen bedanken voor de steun en positieve berichten die wij via de mail en andere kanalen hebben ontvangen.

Familie Voigt & team Voigt.


Tiel, 13 juni 2021

Beste leden, 

We moeten jullie informeren dat er in de fitness een nieuwe Corona besmetting bij is gekomen. Met zijn goedkeuring noemen wij zijn naam en activiteiten binnen de sportschool. Het betreft Freddy Tan en hij is in de afgelopen week, op de volgende momenten, in de sportschool geweest.

 • Dinsdag 8 juni: 19:15 tot 20:30 uur - in de cardio & fitness.
 • Woensdag 9 juni: 09.15 tot 11.00 uur - in de fitness (apparaten).
 • Woensdag 9 juni: 21:00 tot 22:00 uur - Latin moves in de groepslessenzaal.
 • Donderdag 10 juni: 19:00 tot 22:00 uur – Pilates, fitness & Yin yoga.
 • Vrijdag 11 juni: 17.30 tot 18.15 uur – in de fitness (apparaten), het was heel rustig op dit tijdstip.

We hebben de GGD gecontacteerd en zij adviseren dat iedereen die in contact geweest is met Freddy Tan, zich vijf dagen na het laatste contact met hem, laat testen.

Omdat we geen verdere risico’s willen lopen hebben we besloten om een week dicht te gaan, van maandag 14 juni t/m zondag 20 juni.

Mocht je Corona gerelateerde klachten ervaren laat je dan alsjeblieft testen.

Tenslotte kunnen leden die huisgenoten hebben met Corona niet direct na vijf dagen quarantaine de sportschool weer bezoeken. Dit is te risicovol gebleken. De regel vanaf heden is dat men tien dagen van de sportschool wegblijft.

Met deze maatregelen doen we meer dan de GGD adviseert, maar we willen het absoluut een halt toeroepen en zijn van mening dat we alleen de regie terug kunnen pakken door een week te sluiten.

Maandag 21 juni zullen wij de deuren weer openen.

Familie Voigt & team Voigt.


Tiel, 11 juni 2021

Beste leden, 

Wij willen jullie op de hoogte brengen van een aantal ontwikkelingen betreffende een coronabesmetting bij ons in de Fitness.  Een lid is met corona klachten op 2 juni op de sportschool geweest.
Zij heeft slechts alleen in de fitness gesport en beperkte contacten gehad
Wij zijn door de GGD benaderd over deze besmetting. Waarschijnlijk zijn er vier besmettingen naar haar te herleiden waaronder ”Martijn en Suzanne”.
Vanaf het eerste moment waarvan zij het vermoeden hadden besmet te kunnen zijn, zijn zij van de fitness weggebleven. Er zijn direct testen afgenomen welke in eerste instantie negatief waren. Na enkele dagen bleken zij na testen toch besmet.

Wij verzoeken iedereen met klachten thuis te blijven en zich te laten testen.

Mocht iemand reeds klachten hebben en bij ons is wezen sporten, laat dit even weten opdat wij dan gerichte maatregelen kunnen treffen.

Wij hopen en vertrouwen dat verdere besmetting zullen worden voorkomen.

Familie Voigt & team Voigt.


Tiel, 31 mei 2021

Beste leden,

Met grote vreugde kunnen we je mededelen dat ons sportaanbod vanaf zaterdag 5 juni weer geheel binnen, bij Fitness Voigt, aangeboden wordt. Individueel sporten mocht al een paar dagen weer en dan nu ook de groepslessen weer. Voor alle veiligheid houden we voorlopig een maximaal aantal van 20 deelnemers per groepsles aan. En er is overal extra ventilatie aangelegd zodat er met een veilig gevoel & gezonde lucht gesport kan worden.

Inschrijven voor individueel sporten en voor de groepslessen is nodig en kan via onze website of via onze Fitness Voigt App.

Vanaf maandag 7 juni is er ook weer kinderopvang. Op maandag, woensdag & vrijdag van
09:00 tot 11:00 uur is onze Elly aanwezig om op de kinderen te passen.

De kleedkamers en de bar zijn vanaf zaterdag 5 juni ook weer open.

Nogmaals onze grote dank voor alle steun en lieve berichten.

We hebben er zin in!! Tot snel!

Familie Voigt & team Voigt.


Tiel, 18 mei 2021

Beste leden, 

Met grote vreugde kunnen we je vertellen dat Fitness Voigt vanaf woensdag 19 mei weer binnen geopend is voor individueel sporten! De groepslessen blijven vooralsnog wel bij Voetbalvereniging Theole. Als de ontwikkelingen rondom corona positief blijven, verwachten we dat de groepslessen ook over drie weken weer binnen gegeven kunnen worden. Dat zal ook het moment zijn waarop kinderopvang weer mogelijk zal zijn.

De oorspronkelijke openingstijden van Fitness Voigt gaan weer gelden. Dit betekent: van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 22:00 uur. Op zaterdag en zondag van 09:00 tot 12:00 uur. Er mogen per moment maximaal 30 personen in één ruimte zijn. Daarom is inschrijven voor individueel trainen nodig, dit kan via onze website: www.fitnessvoigt.nl. Inschrijven voor groepstraining is ook nodig en kan ook via onze website of via onze app.

De Zumba 4Kids mag al wel binnen gegeven worden, dit start vanaf woensdag 19 mei van 16:30 tot 17:30 uur. Inschrijven is nodig en kan via onze website. Beth verheugt zich erop!

Voor senioren is er ook weer mogelijk om onder begeleiding van Suzanne te komen sporten. Elke dinsdag van 13:00 tot 14:00 uur en elke vrijdag van 14:00 tot 15:00 uur. Inschrijven is nodig en kan via onze website.

Dit gaat de goede kant op! We hopen snel met meer positief nieuws te komen!

Dankbare groet,

Familie Voigt & team Voigt.


Tiel, 4 april 2021

Beste leden, 

Goed nieuws! Vanaf woensdag 14 april bieden wij bredere sportmogelijkheden aan. 

1. Groepstraining bij Voetbalvereniging Theole 

Inschrijven via onze website is nodig.

De les Zumba bleek vorig jaar niet ideaal op een voetbalveld vanwege de ondergrond en daarom hebben we besloten om de Zumba les niet in dit rooster op te nemen. En voor de low impact lessen zoals (Power) Pilates, Yin Yoga en Senioren fitness wachten we op betere weeromstandigheden en warmere temperaturen, mochten we nog niet binnen mogen sporten want dat heeft de voorkeur natuurlijk.

LET OP: Om deze groepstraining bij Voetbalvereniging Theole te kunnen realiseren verzoeken wij de personen die materiaal uit de groepslessenzaal hebben geleend, deze uiterlijk maandag 12 april, in de sportschool, te retourneren. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 en 12:00 uur. 

2. Binnen sporten met medische indicatie 
Sport jij om fysieke klachten te doen verminderen, om een chronische aandoening onder controle te houden of ben jij aan het herstellen van een blessure of ziekte? Met een medische indicatie van jouw huisarts of specialist kun je vanaf woensdag 14 april bij ons binnen sporten, op werkdagen van 09:00 tot 16:00 uur, op maandag en donderdag van 18:30 tot 20:30 uur en in het weekend van 09:00 tot 12:00 uur. Inschrijven via onze website is nodig. 

3. Uitbreiding van tijden buitenfitness
Het huidige aanbod is op werkdagen van 09:00 tot 16:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 12:00 uur. Dit wordt vanaf woensdag 14 april uitgebreid met twee avonden: maandag en donderdag van 18:30 – 20:30 uur. Inschrijven via onze website is nodig. 

We hopen op een prachtige lente en we hopen jullie veel te zien!

Familie Voigt & team Voigt.


Tiel, 25 maart 2021

Beste leden,

Vanaf afgelopen maandag 22 maart, is er mogelijkheid om buiten, bij de voordeur van de sportschool, te trainen. Elke ochtend vanaf 09:00 uur wordt er een mini fitness opgebouwd: de roeier, een spinningfiets, de battle rope, fitness banken, buikspierplank, het squatrek, de Romain chair, barbells, dumbbells en schijven. Dit kan op werkdagen tot 16:00 uur en op zaterdag & zondag tot 12:00 uur. Inschrijven is nodig vanwege het maximaal aantal deelnemers, via www.fitnessvoigt.nl. Kom het eens proberen! En zeer binnenkort nemen we ook nieuw lessen op die je kunt vinden op ons YouTube kanaal. Houd onze Instagram & Facebookpagina in de gaten.

Gisteravond hoorden we, met grote somberheid, dat we tot en met dinsdag 20 april zeker in deze lockdown blijven. Wij vinden eigenlijk dat Nederland niet zonder sportscholen kan en daarom zullen wij zeker onze stem blijven laten horen via de acties van NL Actief ‘we willen weer’ en ‘sportscholen open’. Blijf in ieder goed in beweging lieve leden. Blijf gezond. Kom bij ons buiten sporten als je wilt en/of volg een les via ons YouTube kanaal. Even langsfietsen of langslopen kan ook, gewoon om elkaar weer even gedag te zeggen.

Via deze brief ook nog even een verzoek om materiaal: we hebben nog niet iedereen gesproken over het uitgeleende materiaal uit de fitnesszaal. Vanwege het buitensporten willen we degene die we nog niet telefonisch hebben gesproken, vragen om dit materiaal te retourneren. Materiaal geleend uit de groepslessenzaal mogen later, wanneer nodig, geretourneerd worden.

In vertrouwen op een mooie zomer waarin we elkaar weer gaan zien en samen gaan sporten, een gezonde en dankbare groet!

Familie Voigt & team Voigt.


Tiel, 24 februari 2021

Beste leden,

We zijn blij voor onze collega-ondernemers waarvoor de versoepelingen gelden. Tegelijkertijd zijn we ontevreden over dat het zo stil is rondom heropenen van de sportscholen. Sportscholen, die toch een essentiële bijdrage leveren aan preventieve gezondheidszorg. Dat ben je vast met ons eens. Daarom heeft Fitness Voigt besloten om mee te doen met een landelijke actie: ‘Stilzitten is geen optie’.

Zaterdag 27 februari houden sportscholen in Nederland een actie om aandacht te vragen voor de positiviteit van fitness, gezondheid & beweging. Doe je mee?

Aanstaande zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur bieden wij jullie de mogelijkheid om buiten, bij de voordeur van de sportschool, een korte cardiotraining te doen. Er zal een circuit klaarstaan met een fiets, een loopband, een roeier, een stepper, een crosser en een battle rope. Per persoon kan je één keer het circuit doen, zes oefeningen van drie minuten, 18 minuten in totaal. Je kunt je inschrijven via https://fitnessvoigt.nl/reserveer/dag/1614384000/tijden.

Het is geen protest maar zeker wel een ode aan gezondheid & met plezier bewegen. Even langsfietsen of langslopen kan ook, gewoon om elkaar weer even gedag te zeggen. Met respect voor de Corona regels uiteraard.

We willen zó ontzettend graag weer open! We missen jullie! Dank voor jouw loyaliteit & positiviteit. Dank je dat je dit samen met ons wilt én blijft doen.

Sportieve & gezonde groet!

Familie Voigt & team Voigt.


Tiel, 13 januari 2021

Beste leden,

Allereerst de beste wensen voor dit nieuwe jaar.

Graag hadden wij dit persoonlijk gedaan, we missen jullie enorm en we staan te popelen om iedereen weer te mogen ontvangen en gezamenlijk te kunnen sporten.

Helaas is de huidige situatie zo dat dit nog eventjes uitgesteld zal moeten worden. Gelukkig komt ons normale leven steeds dichterbij en daar zijn we met zijn allen wel aan toe.

Het is in de tussentijd natuurlijk ontzettend belangrijk om te blijven bewegen. Daarom zetten wij binnenkort weer een aantal nieuwe lessen op ons YouTube kanaal. Op Facebook, Instagram en op onze website plaatsen we onze laatste berichten, zo ook wanneer de nieuwe lessen online staan.

Alle materialen zijn inmiddels uitgeleend en blijven voorlopig tot jullie beschikking. Op een later moment komt er een bericht over een nieuw te plannen inlevermoment.

Het blijft bijzonder dat jullie ons, in deze moeilijke tijden, zo blijven steunen. Wij kunnen niet voldoende benadrukken wat dit voor ons betekent en hoe dankbaar wij jullie hiervoor zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om het abonnement tijdelijk stop of op 50% te zetten.

Blijf gezond, blijf bewegen.
Tot snel!

Familie Voigt & team Voigt.


Tiel, 16 december 2020

Beste leden, 

Wegens de lockdown die op 14 december jongstleden is ingegaan, moeten we jullie helaas informeren dat Fitness Voigt tot en met dinsdag 19 januari 2021 gesloten is.

We zijn ontzettend dankbaar dat jullie ons tijdens de eerdere lockdown massaal zijn blijven steunen. Wederom hopen wij door deze lockdown te komen. Daarom ons verzoek aan jullie om daar waar mogelijk ons ook dit keer te blijven steunen. Natuurlijk hebben we ook alle begrip voor een ander besluit. Wanneer je je abonnement tijdelijk wilt stopzetten kun je een mail sturen naar info@fitnessvoigt.nl. Het is ook mogelijk om je abonnement op 50% betaling te zetten.

We zetten kort na het weekend nieuwe workouts op ons YouTube kanaal zodat je via ons nog lekker in beweging kunt blijven. Op Facebook, Instagram en op onze website plaatsen we onze laatste berichten.

Blijf gezond en tot na 19 januari 2021.
Maak er bijzonder fijne feestdagen van.

Dankbare en liefdevolle groet.
Familie Voigt & team Voigt.


Tiel, 4 november 2020

Beste leden, 

Na de persconferentie van 3 november jongstleden zijn we opgelucht & blij dat we open kunnen blijven! Wel zijn er tijdens de laatste persconferentie een aantal aanvullende maatregelen genomen die voor Fitness Voigt van belang zijn:

 • Groepslessen mogen niet doorgaan in de aankomende twee weken, tot en met donderdag
  19 november 2020. Graag verwijzen we je naar ons YouTube kanaal waar er de eerder opgenomen online lessen te volgen zijn.
 • Individueel sporten in de cardio/fitness blijft mogelijk. Mocht je hier onbekend mee zijn, dan begeleiden we je graag.
 • Reservering voor de cardio/fitness is voor de aankomende twee weken noodzakelijk in verband met het maximaal van 30 sporters die per moment aanwezig mogen zijn. Reserveren kan via onze website. Heb je dit niet eerder gedaan, dan kun je je eerst registreren met het nummer op jouw ledenkaart. Na registreren mag je opnieuw inloggen om vervolgens te kunnen reserveren.
 • Het blijft ontzettend belangrijk om alert te blijven op de 1,5 meter van elkaar.
 • Ná het sporten in de cardio/fitness vragen we je, om niet in de bar te verzamelen en de sportschool zo snel als kan, te verlaten.
 • De horeca en de kleedkamers blijven voorlopig gesloten.
 • Kinderopvang blijft zoals het is: op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur.
 • Mondkapjes zijn verplicht in de bar. In de cardio/fitness en groepslessenzaal is dit niet verplicht.
 • We verzoeken je vriendelijk om na gebruik van het apparaat, dit apparaat schoon te maken met schoonmaakspullen die op verschillende plekken in de fitness staat.
 • De les Zumba 4Kids gaat ook niet door.

We zien jullie graag in de cardio/fitness. We vertrouwen erop dat we over twee weken weer starten met de groepslessen! Blijf gezond!

Een gezonde sportieve groet,
Familie Voigt & Team Voigt.


Tiel, 14 oktober 2020

Beste leden,

Als eerste: Dank jullie wel voor de afgelopen periode. Jullie individuele en gezamenlijke gedrag maakt het mogelijk om veilig en met plezier te sporten. Laten we dit de aankomende periode voortzetten. Tot grote opluchting hoorden we gisteravond dat sporten in de sportschool mogelijk blijft. Wel met strenge(re) maatregelen, daarover deze nieuwsbrief. 

 • Reservering voor de cardio/fitness is (vooralsnog) niet nodig. Wel is het ontzettend belangrijk om in elke ruimte van de sportschool alert te blijven op de 1,5 meter. 
 • Op maandagavond is het vaak tussen 19.00 en 21.00 uur erg druk. Het is verstandig dat als je niet per se op maandagavond hoeft te sporten, een ander rustiger moment te kiezen. Overdag is het vaak het rustigst. We zijn op werkdagen s'middags al vanaf 14.00 uur open.
 • Het blijft belangrijk om een plaats voor de groepslessen te reserveren. Het maximaal aantal deelnemers van de groepslessen blijft zoals het nu is. 
 • Té veel mensen in de bar moet voorkomen worden! Daarom vragen we je, als je voor groepslessen komt, niet te ver van tevoren te komen om vervolgens in de bar te moeten wachten. Mocht het in de bar toch te druk worden, zoek dan een ander plekje op waar wel 1,5 meter afstand van elkaar gehouden kan worden. Dit plekje kan ook in de cardio of fitness gevonden worden. 
 • De mensen die groepslessen volgen moeten het pand via de achterzaal verlaten, via de nooduitgang. De ingang blijft aan de voorkant van de fitness en na inchecken is het belangrijk om al je spullen mee naar de zaal te nemen. 
 • Ná het sporten in de cardio/fitness vragen we je ook, om niet in de bar te verzamelen en de sportschool zo snel als kan, te verlaten. 
 • De horeca blijft voorlopig gesloten.
 • Kinderopvang blijft zoals het is: op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur.
 • Mondkapjes zijn vanaf donderdag 15 oktober verplicht in de bar. In de cardio/fitness en groepslessenzaal is dit niet verplicht. Kinderen die naar Zumba 4Kids komen en kinderen die er voor de kinderopvang zijn, hoeven geen mondkapje te dragen.
 • De kleedkamers zijn voorlopig ook gesloten. Kom alsjeblieft zoveel mogelijk in sportkleding en met zo min mogelijk spullen. Als je voor een groepsles komt dan kan je je eventuele spullen mee naar de zaal nemen. Kom je voor de cardio/fitness dan kan je je eventuele spullen in de bar of in de cardio/fitness neerleggen/ophangen.

Yes! We blijven open! Laten we samen het verantwoordelijke gedrag voortzetten zoals de afgelopen tijd zodat het mogelijk blijft om veilig en met plezier te sporten.

Een gezonde sportieve groet,
Familie Voigt & Team Voigt.


Tiel, 4 oktober 2020

Beste leden,

Vanwege de laatste ontwikkelingen op het gebied van Corona hebben wij besloten om naast goede ventilatie, de hygiëne maatregelen en de anderhalve meter nog een aantal aanvullende maatregelen te nemen. Het is natuurlijk nog steeds uitermate belangrijk dat je thuisblijft wanneer je last hebt van verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn). Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak blijf je natuurlijk thuis.

Daarnaast blijft de belangrijkste maatregel de goede ventilatie, zodat schadelijke aerosolen direct afgevoerd worden. Bij de meeste fitnesscentra is dit uitstekend in orde waardoor wij normaal open kunnen blijven, zonder de maatregel van een maximum aan aantal bezoekers van 30 personen.

Natuurlijk draagt sporten ook bij aan het verhogen van je weerstand. Gezien het dragen van een mondkapje tijdens het sporten sterk wordt afgeraden én onze horeca tijdelijk gesloten is, hoeft er bij Fitness Voigt geen mondkapje gebruikt te worden.

Naast alle maatregelen die wij al geruime tijd voeren denken we dat er toch nog enkele andere verbeteringen mogelijk zijn. Tegelijkertijd zijn er zaken die wij blijvend onder de aandacht zullen moeten brengen. Zo moet er goed op worden gelet dat we de anderhalve meter in acht blijven nemen. Zeker bij het wisselen van de groepslessen verdient dit extra aandacht. Mocht er tijdens het wachten in de bar te weinig ruimte overblijven, dan kan er ook in de fitnessruimte een plaatsje gevonden worden. De groepsleszaal kan pas betreden worden wanneer alle voorgaande deelnemers de zaal hebben verlaten.

Om tijdens de lessen te allen tijde de nodige afstand te kunnen bewaren én de luchtkwaliteit te kunnen blijven garanderen, hebben wij besloten om de deelnemersaantallen van alle groepslessen te reduceren.

De Yin Yoga, Pilates en Club Cycle worden verlaagd naar maximaal 18 deelnemers. Alle andere lessen worden gereduceerd naar maximaal 20 deelnemers. Om tijdens het weekend aan de vraag naar Club Cycle lessen te kunnen blijven voldoen komt er vanaf zaterdag 10 oktober een Club Cycle les bij. En als laatste, om na de Club Power veilig de gewichten op te kunnen ruimen, met in achtneming van de anderhalve meter, worden alle Club Power lessen tijdelijk een stukje ingekort.

Een gezonde sportieve groet,
Familie Voigt & Team Voigt.


Tiel, 7 juli 2020

Beste leden,

Wat goed om jullie weer in de fitness te zien! We genieten ervan dat Fitness Voigt weer open is.

We horen dat veel mensen denken dat het heel druk is in de fitness. Kom gerust, want het is rustig genoeg om met voldoende ruimte om je heen, plezierig te sporten.

Veilig sporten door goede ventilatie bij Fitness Voigt

Bij Fitness Voigt is er al vele jaren een goed ventilatiesysteem aanwezig. We willen graag benadrukken dat je bij in onze sportschool, in een veilige, gezonde en goed gecontroleerde omgeving kunt sporten. Alle sportruimtes worden 6 x per uur in lucht ververst (de optimale verversing voor een sportruimte is ongeveer 4 x per uur). Deze verversing is nodig om vocht af te kunnen voeren en buitenlucht met nieuwe zuurstof binnen te brengen. 

De ventilatie staat op de hoogste stand en hierdoor voel je binnen zelfs een zacht briesje. Met deze mate van ventilatie worden eventuele aerosolen direct afgezogen en wordt er schone buitenlucht aangevoerd.

Zomer 2020
We hebben gekozen voor voldoende, toch aangepast, aanbod, zodat er zoveel mogelijk spreiding van sportmomenten kan plaatsvinden.

Fitness/cardio
Van maandag tot en met vrijdag zij we open tussen 09.00 - 12.00 uur en van 14.00 – 22.00 uur.
Op zaterdag en zondag van 09.00 – 12.00 uur.

Kinderopvang
Op maandagochtend én op woensdagochtend is er tussen 09.00 en 11.00 uur kinderopvang mogelijk. Na de zomer blijft dit zo.

Groepslessen
We bieden een aangepast groepslesrooster aan. Alle lessen worden vanaf maandag 13 juli weer in de groepsleszaal van Fitness Voigt gegeven. Met ruim 1,5 meter afstand van elkaar kunnen er
25 deelnemers meedoen per les. Het eerdere aantal van 11 deelnemers was gebaseerd op oude informatie vanuit de overheid. Met dit nieuwe deelnemersaantal willen/kunnen we de lessen weer aanbieden op onze locatie aan de Hogestraat.

We zijn Theole dankbaar dat we met zoveel plezier de lessen hebben mogen geven.

Groepslesrooster van maandag 13 juli tot en met zondag 30 augustus 2020

We hopen jullie volop te ontmoeten deze zomer!

Team Voigt & familie Voigt.


Tiel, 26 juni 2020

Beste leden,

Wat zijn we blij! We weten het nú zeker: woensdag 1 juli is Fitness Voigt weer open!

24 juni jongstleden zijn er nieuwe richtlijnen bekend gemaakt door het RIVM. Hierover willen wij je middels deze brief informeren.

Inschrijven voor fitness/cardio vóór jouw komst naar Fitness Voigt, IS NIET MEER NODIG. Hierbij komt het inschrijfsysteem en de gezondheidscheck via de website te vervallen. Inschrijven voor de groepslessen blijft wél nodig.

Wanneer in de praktijk blijkt dat er momenten zijn dat het zo druk is in de fitness dat we de 1,5 meter afstand van elkaar niet kunnen handhaven, zal er op dat moment een deurbeleid ingezet worden. Er wordt dan pas een persoon binnen gelaten wanneer er een ander persoon klaar is met trainen en vertrekt. Wij verwachten niet dat dit nodig zal zijn. Mocht dit wel regelmatig voorkomen, dan zullen we de openingstijden verruimen.

De kleedkamers én kluisjes mogen toch gebruikt worden, met een maximum van 3 personen per kleedkamer, per moment. Douchen blijft tot nader bericht niet mogelijk.

Een gezonde groet en tot snel.

Team Voigt en familie Voigt.


Tiel, 20 juni 2020

Beste leden,

Vooralsnog gaan we ervan uit dat vanaf 1 juli de deuren van Fitness Voigt weer open mogen! De definitieve beslissing vanuit de overheid valt op woensdag 24 juni. Mocht er dan toch besloten worden dat er geen heropening van de sportscholen mag plaatsvinden, dan blijft ons sportaanbod zoals wij het nu aan jullie aanbieden.

Bij heropening bieden wij jullie, onze gewaardeerde leden, mooie mogelijkheden om te sporten. Dit aanbod kan in de aankomende periode nog aangepast worden naar behoefte vanuit de leden en vanuit Fitness Voigt. Bij eventuele wijzigingen worden jullie uiteraard tijdig op de hoogte gebracht middels een brief, via Facebook en Instagram.

Fitness/cardio
Bij heropening gaan wij open volgens de normale openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 12.00 uur en van 14.00 – 22.00 uur. Op zaterdag en zondag van 09.00 – 12.00 uur. Een absolute vereiste is dat je voordat je komt trainen een plek reserveert en een gezondheidscheck invult via www.fitnessvoigt.nl.

Tót 1 juli kun je nog gebruik maken van buitensporten met gewichten voor de deur van de sportschool. Je kunt hiervoor een plaats reserveren via onze website. Bij heropening vervalt dit aanbod.

Reserveringsysteem voor fitness/cardio
Er wordt al gebruik gemaakt van een reserveringsysteem voor krachttraining buiten, vóór de deur van de sportschool. Dit reserveringssysteem zal worden omgezet naar een reserveringssysteem voor het binnensporten. Surf naar onze website en klik op ‘inschrijven’. Vervolgens kies je voor de fitness/cardio. Heb je je niet eerder via de site ingeschreven? Registreer je eerst via ‘inschrijven’. Registreren/reserveren kan via je computer/laptop/IPad etc. en via je telefoon.

Uitgeleend materiaal
Mocht je nog uitgeleend materiaal thuis hebben, dan ontvangen wij dat graag weer terug vóór 1 juli.

Kinderopvang
Er is voorlopig geen kinderopvang.

Kleedkamers
De kleedkamers blijven voorlopig gesloten. Gelieve thuis om te kleden en te douchen. De lockers zijn helaas niet beschikbaar.

Bar
Horeca is alleen mogelijk op ons tijdelijk gecreëerd buitenterras.

Groepslessen
Voor de groepslessen gaan wij een dubbelrooster draaien. Een deel van de lessen verplaatsen we naar de zaal en een deel blijft buiten, bij voetbalvereniging Theole. Vanwege het feit dat wij de 1,5 meter richtlijn in acht moeten nemen, is er in de zaal plaats voor 11 deelnemers per les. Daarom hebben wij besloten een dubbelrooster te hanteren. Dus zowel binnen als buiten. Het schema vinden jullie hieronder. Inschrijven voor de lessen blijft een vereiste. Dit kan via onze website, maximaal één week vóór de betreffende les. In de bijlage verwijzen wij naar de belangrijke hygiëneregels & richtlijnen.

Twee nieuwe lessen
Latin Moves: salsa, bachata, merengue en andere Latin dansstijlen. Je leert choreografie en techniek.
De les wordt gegeven door Alline, ze is zelf danseres en geeft met veel passie en plezier, les.

Pound + Buik: een cardio drum sessie op rockmuziek, gecombineerd met buikspieroefeningen.
De les wordt gegeven door Ria.

Extra service: Ruimtelijk sporten voor mensen met een kwetsbare gezondheid
Heb je geen Corona klachten, maar wel een kwetsbare gezondheid en wil je graag binnen sporten, dan bieden wij de mogelijkheid om van de fitnessruimte gebruik te maken op dinsdag van 12.00 – 13.00 uur. Ook hier geldt, dat inschrijven een vereiste is.

Wij verheugen ons erop om jullie allemaal weer te zien en weer gezellig samen te sporten.

Team Voigt & familie Voigt

Bijlage: belangrijke hygiëneregels & richtlijnen

 • Sporten is alleen mogelijk middels reservering/inschrijving.
 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar, geef elkaar geen hand/ geen omhelzing.
 • Er staan volop torkrollen en handgel om je handen te ontsmetten.
 • We verzoeken je om je eigen gebruikte sportmateriaal te ontsmetten met hiervoor benodigde spray. Dit is aanwezig op de sportlocatie.
 • Betaal met pin/contactloos. Liever niet met contant geld.
 • Wij zullen alles doen om veilig en hygiënisch met materiaal, deurknoppen etc. om te gaan.
 • Hierin vragen we jouw medewerking waar nodig.
 • Ga zoveel mogelijk thuis naar het toilet. Er is wel toegang tot het toilet, graag zelf schoonmaken na bezoek.
 • We verzoeken je aan de afzettingen en bewegwijzering te houden.
 • Er is geen kapstok beschikbaar.
 • Er kunnen geen handdoeken uitgeleend worden.
 • Heb je klachten zoals hoesten, niezen, verkouden, koorts, dan verzoeken we je niet te komen.
 • Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 graden) en/of benauwdheidsklachten.
 • Bij regen is er buiten geen les. Wanneer de les wordt afgelast, wordt dit één uur van tevoren bekend gemaakt op onze website bij ‘Nieuws’ en op Facebook en Instagram.
 • Bij extreem warm weer kan er een tropenrooster voor de buitenlessen ingelast worden.

Bedankt voor je begrip en medewerking.

Team Voigt


Tiel, 27 mei 2020

Beste leden,

We hebben goed nieuws! Vanaf donderdag 28 mei om 18.00 uur gaan we de lessen op bijgaand lesrooster geven op een mooi open veld, bij voetbalvereniging Theole.

We willen je vragen om zoveel mogelijk, lekker op de fiets of te voet te komen.

Vanaf volgende we­ek zal de Power Pilates op dinsdag weer een ‘gewone’ Pilates zijn. En op woensdagochtend is de Yin Yoga weer terug.

We zijn ontzettend enthousiast om onze lessen op deze locatie te mogen geven.

We hopen je er snel te zien.

Familie Voigt & team Voigt.


Tiel, 12 mei 2020

 

Beste leden,

We hebben goed nieuws! Vanaf woensdag 13 mei starten we met buiten groepslessen!

Hieronder vind je het rooster. Het verzamelpunt is de plaats van sporten: naast Fitness Voigt.

Er zijn belangrijke hygiëneregels & richtlijnen voor het buitensporten, middels deze brief willen wij je hierover informeren.

1. Houd 1,5 meter afstand van elkaar, geef elkaar geen hand/ geen omhelzing.
2. Er staan volop torkrollen en handgel om je handen te ontsmetten.
3. We verzoeken je om je eigen gebruikte sportmateriaal te ontsmetten met hiervoor benodigde spray. Dit is aanwezig op de sportlocatie.
4. Aan de lessen kunnen alleen worden deelgenomen als je je hebt ingeschreven via ons inschrijfsysteem. Zie www.fitnessvoigt.nl – tabblad: inschrijven.
5. We vragen om niet eerder te verzamelen dan een kwartier voor de les.
6. We vragen om je ledenkaart mee te nemen en voor de les bij iemand van team Voigt af te geven zodat we je kunnen inchecken.
7. Bij eventueel her-activeren van je abonnement kan dat in de fitness aan de balie.
8. Bij eventuele betaling kan dat alleen per pin.
9. De kleedkamers zijn gesloten, gelieve thuis om te kleden en te douchen.
10. Bij nood is er toegang tot het toilet, wel graag zelf schoonmaken na bezoek.
11. De horeca is gesloten, gelieve zelf je sportdrankje meenemen.
12. Er is geen kapstok beschikbaar.
13. Er kunnen geen handdoeken uitgeleend worden.
14. Er is voorlopig nog geen kinderopvang.
15. Heb je klachten zoals hoesten, niezen, verkouden, koorts, dan verzoeken we je niet te komen.
16. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 graden) en/of benauwdheidsklachten.
17. Bij regen is er geen les. Wanneer de les wordt afgelast, vind je dat 1 uur van de tevoren terug  op onze website. Bij twijfel: check www.fitnessvoigt.nl.
18. Op Hemelvaartsdag en 1ste Pinksterdag zijn er geen lessen. Op 2de Pinksterdag, 1 juni, worden er lessen gegeven als op een zondagochtend: 09.00 uur Club Power en om 10.15 uur Club Cycle.
19. Wij zullen alles doen om veilig en hygiënisch met materiaal, deurknoppen etc. om te gaan. Hierin vragen we jouw medewerking waar nodig.
20. We verzoeken je aan de afzettingen en bewegwijzering te houden.

Team Voigt staat te trappelen om dit lessenrooster buiten voor jou te verzorgen.

Veel plezier en tot snel.
Team Voigt en familie Voigt.

 


Tiel, 7 mei 2020

 

Beste leden,

Wat een schrik gisteravond! De heropening van sportscholen pas per 1 september? Verbijsterend!!! Echter, gelijk na deze mededeling zei president Rutte: “Voor de sportscholen geldt; we overleggen nog met de brancheorganisatie of heropening eerder mogelijk is”. Dat betekent dat er ruimte is voor onderhandeling en dat 1 september niet definitief hoeft te zijn. De brancheorganisatie zal zich samen met de fitnesscentra hard maken voor eerdere herstart van de sportscholen en wij verwachten dan ook, dat we met in acht neming van de veiligheidsmaatregelen en de nodige aanpassingen weer eerder open kunnen. Fitnesscentra kunnen juist bijdragen aan de preventie van gezondheidsrisico’s door leefstijlverbetering.

Omdat de gedwongen sluiting in ieder geval nog een tijdje duurt, gaan wij door met het geven van live lessen en het opnemen van lessen. Vanaf 1 juni geven wij een speciaal BEST OF 2018-2019 van Club Power live. Dit wordt voor velen een feestje der herkenning.

We gaan ook variatie aanbrengen in lessen die we gaan opnemen. Deze lessen kun je zeer binnenkort terugvinden op ons YouTube kanaal. Houd de berichtgeving via Facebook, Instagram en onze website in de gaten.

Tot slot, allemaal heel erg bedankt voor de steun, de presentjes, de lieve reacties, het meeleven en aanhouden van abonnementen. We vinden dit bijzonder hartverwarmend. Ondertussen maken we van de gelegenheid gebruik om de verbouwing voort te zetten en af te ronden en hopen jullie straks in goede gezondheid terug te zien. 

Zorg goed voor jezelf.

Familie Voigt & team Voigt.


Tiel, 22 april 2020

 

Beste Leden,

Inmiddels heeft de Corona crisis ons land al bijna twee maanden in haar greep.

Een aantal van ons hebben van dichtbij meegemaakt wat deze crisis kan betekenen.
Hen in het bijzonder wensen wij veel kracht en sterkte.

De rest van ons ondervindt momenteel ook de gevolgen van de Corona crisis.
Noodzakelijke beperkingen zijn buitengewoon vervelend vooral wanneer je niet meer in staat bent om je naaste te bezoeken of werk en inkomen in gevaar zijn gekomen.
Naast deze ongelukkige zaken ervaren wij gelukkig ook de toegenomen saamhorigheid.
Persoonlijk vind ik het hartverwarmend om de grote verbondenheid tussen alle mensen te zien. Het blijkt toch maar dat in de moeilijkste tijden vaak het mooiste in de mens naar boven komt.

Wij zijn bijzonder dankbaar voor de financiële steun en de hartverwarmende berichten.
Het is onmiskenbaar dat velen bedrijven ondanks de overheidssteun moeite hebben het hoofd boven water te houden.
In een voorgaand schrijven hebben wij jullie verzocht om waar mogelijk de incasso door te laten lopen. Andermaal willen wij benadrukken dat er vanuit ons volledig begrip is voor leden die tot een ander besluit komen. Voor hen kunnen wij misschien het abonnement voor 50% door laten lopen of bevriezen totdat wij weer open gaan.

Ondanks dat wij jullie aanwezigheid moeten missen zitten wij ondertussen niet stil, zo staan er een aantal filmpjes op onze website waar inmiddels al bijna 500 keer aan is deelgenomen.
Tevens worden de nodige voorbereidingen getroffen om jullie straks weer met open armen te kunnen ontvangen en in een veilige en gecontroleerde omgeving kunnen komen sporten. Er wordt hard gewerkt aan een reserveringssysteem voor de fitnessruimte en er zijn plannen in de maak om tijdens de Corona maatregen de openingstijden te verruimen. Waar nodig zal het lesrooster worden aangepast zodat er plaats zal zijn voor alle leden en toch de 1,5 meter in acht kan worden genomen en de veiligheid kan worden gegarandeerd. Tevens zal er binnen de openingstijd extra ruimte gereserveerd worden voor kwetsbare groepen.
Voorafgaand aan de opening zullen wij jullie hier verder over informeren.

Tenslotte willen wij nogmaals onze grote dank uitspreken voor al jullie steun en begrip.

Blijf vooral gezond en hopelijk tot snel.

Familie Voigt.


Tiel, 20 maart 2020

Beste leden.

In reactie op jullie hartverwarmende reacties op de verstuurde brief van 18 maart jongstleden: Ontzettend bedankt voor jullie begrip en sympathie. We zien jullie steun niet als vanzelfsprekend, wij waarderen jullie bijdrage enorm.

Het beste scenario is dat alles spoedig weer normaal is. Zo niet, dan hopen we dat er snel helderheid is met betrekking tot de overheidssteun. Op dit moment is het nog onduidelijk hoe de steunmaatregelen van de overheid er precies uit gaan zien. We weten ook nog niet welke ondernemingen daarvoor in aanmerking gaan komen.

Het belangrijkste is dat we allemaal ongeschonden de crisis doorkomen. De rest is van ongeschikt belang.

Hopelijk tot snel en in goede gezondheid.

Familie Voigt.


Tiel, 18 maart 2020

 

Beste leden. 

De Corona crisis heeft ons allen aanzienlijke problemen gebracht.

Op dit moment is het voor iedereen belangrijk om deze crisis serieus te nemen en te doen wat nodig is om deze crisis te boven te komen. De noodzaak van vergaande maatregelen is duidelijk. 

Wij hopen dat jijzelf en degenen die jou lief zijn deze periode zonder nare gevolgen, doorkomen. Daarbij kunnen wij nauwelijks zeggen hoe vervelend wij het vinden om jullie momenteel niet meer in onze sportschool te zien.
Met zijn allen komen wij dit te boven en hopelijk kunnen wij over enige tijd ons normale leven weer op pakken.
Om dit voor Fitness Voigt ook mogelijk te maken vragen wij jullie waar mogelijk het lidmaatschap door te laten lopen. Wanneer jijzelf door de Corona crisis ook in financieel zwaar weer terecht bent gekomen kun je een mail sturen naar info@fitnessvoigt.nl 

Wij snappen dat we veel van jullie vragen, maar hebben jullie hulp echt hard nodig om straks weer gezellig met zijn allen in de sportschool te kunnen sporten.
Grote dank aan iedereen, maar we hebben ook begrip voor degenen die zelf in financiële problemen zitten.

We hopen jullie weer snel en in goede gezondheid in de sportschool te mogen verwelkomen.

Zorg goed voor jezelf.

Familie Voigt.